Vesele šetnje Voćom

Kao što smo najavili, Udruga Mentor započela je aktivnosti u projektu Usluge usmjerene na povećanje kvalitete života i zaštite starijih osoba s područja Općine Donja Voća.

Prve su na redu sportsko-rekreativne aktivnosti za starije osobe pa je tako udruga u siječnju započela s provođenjem organiziranih šetnji prirodom. Hodanje je trajni alat za unapređenje i očuvanje zdravlja. Može se provoditi u svakoj životnoj dobi i u svako godišnje doba. Idealno je za održavanje kondicije u doba korone jer se provodi na otvorenom i učinkovito jača imunitet šetača. Pomaže kod problema s kralježnicom, ali i kod bolnih kukova i koljena. Hodanje na svježem zimskom zraku poticajno djeluje na raspoloženje šetača, samopouzdanje i učinkovito smanjuje stres. Naši hrabri šetači nam to i potvrđuju!
Veseli šetači pozivaju i druge starije osobe da im se pridruže, a sve informacije o aktivnostima mogu se dobiti u Općini Donja Voća na telefon 766 711.

europska_unija

Ovaj portal izrađen je uz pomoć Europske unije, u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente IPA.

Sadržaj portala isključiva je odgovornost Općine Donja Voća i partnera koji sudjeluju na izradi portala, i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije

ESF