Putovanje u svetište Majke Božje Bistričke

U sklopu projekta Usluge usmjerene povećanju kvalitete života starijih osoba s područja Općine Donja Voća, krajem mjeseca srpnja, Udruga Mentor organizirala je cjelodnevno putovanje u svetište Majke Božje Bistričke. Uz mogućnost sudjelovanja na duhovnim sadržajima vezanim za svetište i osobne potrebe, putnici su imali i mogućnost individualnog razgledavanja mjesta prema vlastitim željama i potrebama. Posjećena je Kalvarija, prisustvovalo se svetoj misi, posjet samostanu Karmeličanki i razgledavanje Parka skulptura na otvorenom. Uz prekrasno zajedničko druženje svi su se vratili zadovoljni i sretni svojim kućama obogaćeni mnoštvom pozitivnih dojmova i planovima za slijedeće putovanje.
Podsjećamo, udruga Mentor je osmislila projekt „Usluge usmjerene povećanju kvalitete života starijih osoba s područja Općine Donja Voća“.  Projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Priključite nam se. Uz zajedničko druženje svaki novi dan je puno ljepši, mirniji, zdraviji i zadovoljniji.

europska_unija

Ovaj portal izrađen je uz pomoć Europske unije, u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente IPA.

Sadržaj portala isključiva je odgovornost Općine Donja Voća i partnera koji sudjeluju na izradi portala, i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije

ESF