POZIV NA TREĆE "MENTOR" RADIONICE

Udruga "MENTOR"  poziva sve zainteresirane nezaposlene osobe da se prijave na besplatne treće po redu edukativne radionice kako bi pridonijeli svojem zaposlenju i stekli nove vještine.

Radionice su iskustveno-edukativnog karaktera. Radi se u malim edukativnim grupama (do 10-12 polaznika), a cilj radionica je osnažiti nezaposlene osobe i pripremiti ih za aktivno traženje zaposlenja. Na kreativan način kroz vježbe i primjere iz prakse nastoji se polaznicima prenijeti nove mogućnosti, znanja i vještine koje će im pomoći u budućnosti u potrazi za radnim mjestom. Pri čemu polaznici nauče mnogo o sebi, što im može olakšati nošenje sa situacijom nezaposlenosti i pomoći pri planiranju idućih koraka u životu. Po završetku radionica Udruge MENTOR održat će se podjela certifikata za sve polaznike programa.

Treći krug radionica započinje početkom kolovoza, a održat će se u Donjoj Voći, Vidovcu i Petrijancu.

Nezaposlene osobe se na edukaciju prijavljuju od 1. lipnja 2015. godine:

- u Općinu Donja Voća  (tel. 766 - 713 ili  e-mail: sanja@udruga-mentor.hr)

- u Općinu Vidovec        (tel.  741-201  ili  e-mail: vlasta@udruga-mentor.hr)

- u Općinu Petrijanec    (tel.  712-272  ili  e-mail: predsjednik@udruga-mentor.hr) ili

na e-mail Udruge MENTOR (kontakt@udruga-mentor.hr) kao i svojim osobnim dolaskom u općinu.

Za treću grupu polaznika prijave se primaju do 31. srpnja 2015. Za ostale grupe polaznika prijave se  primaju do popunjena slobodnih mjesta!

Radujemo se Vašem dolasku!