Od danas, točnije od subote 22.10., možete uživati u slasticama cura iz Majerja na još jednoj adresi: Trg hrvatskih ivanovaca bb u samom centru grada Ivanca, poznatoj špici.

I tako slatke male radosti nastavljaju svoju priču, sestre u pripremi kolača uvijek i iznova nastoje koristiti što kvalitetnije namirnice nadopunjujući ponudu ovisno o inspiraciji i sezoni, uz vrhunsku kvalitetu usluga u predivno novo uređenom prostoru u centru Ivanca. Radno vrijeme nove poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8.00 do 15.00 sati, a subotom od 8.00 do 13.00, te u tom vremenu možete posjetiti  i pogledati ponudu ukusnih kolača, torti i slastica izrađenih od vrijednih ruku sestara Ane i Ivane Mihin iz Majerja. Uz slastičarnicu u Majerju, i u ovoj možete uživati u već prepoznatljivim okusima, a u novoj ponudi kolača našle su se mini torte okusa tiramisu i panna cota, pogodne za svaku prigodu, te Mousse u čašicama za van.

Na degustaciju kolača odazvali su se brojni gosti i  žitelji grada Ivanca, a sve ih je zabavljao  tamburaški sastav „Delirijum“.