Društvene igre za starije osobe

Dolaskom toplog vremena, uz organizirane šetnje prirodom, aktivnosti Udruge Mentor u sklopu projekta Unapređenje kvalitete života starijih osoba  upotpunjene su i društvenim igrama na otvorenom. 

Priključite se šetnjama prirodom i društvenim igrama na otvorenom koje za starije osobe iz područja naše općine organizira Udruga Mentor. Šetnja je pogodna za svakoga jer dužina, tempo i mjesto se prilagođavaju sudionicima.

Društvene igre organiziraju se prema željama i mogućnostima zainteresiranih starijih osoba. 

Osim što ćete se kretati na svježem zraku, u ugodnom društvu uz smjeh i razgovor vrijeme brzo prolazi, a kući se svi vraćaju zadovoljni.


Za korištenje aktivnosti iz projekta potrebno je javiti se u Općinu Donja Voća ili Udrugu Mentor na telefon 042 766 711, radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

europska_unija

Ovaj portal izrađen je uz pomoć Europske unije, u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente IPA.

Sadržaj portala isključiva je odgovornost Općine Donja Voća i partnera koji sudjeluju na izradi portala, i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije

ESF