Centar za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) traži stručnog suradnika/suradnicu

Želiš biti dio tima koji surađuje s jednima od najuspješnijih hrvatskih i međunarodnih tvrtki u području IT-a i Businessa? Komunikativna si osoba i dobro se snalaziš u novim situacijama? Odlično pričaš engleski jezik, organizacija ti ne predstavlja problem i spreman/na si na nove izazove? Prijavi se za poziciju stručnog suradnika/suradnice u Centru za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK) na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

CPSRK organizacijska je jedinica Fakulteta organizacije i informatike (FOI) čija je primarna misija razvijati i nuditi lepezu aktivnosti namijenjenih studentskoj populaciji te širiti pozitivan stav i proaktivan pristup studiranju. Kako bi Centar bio u mogućnosti i dalje provoditi aktivnosti te stvarati nove prilike, traže ambicioznu osobu koja bi rado doprinijela radu CPSRK-a. Pošto se radi o juniorskoj poziciji, ne očekuje se mnogo strogo usmjerenih vještina niti iskustva u radu na identičnim poslovima, već žele privući motiviranu osobu da se pronađe u opisu poslova. Najvažnija je želja i volja za razvojem u području rada CPSRK-a, a više informacija o Centru potražite na sljedećem linku.

Poželjan profil kandidata:

• Izražene komunikacijske vještine
  • Odličan pismeni i verbalni izražaj
  • Sposobnost rada u timu
  • Odlično baratanje engleskim jezikom
  • Interes za karijerne teme i aktivnosti Centra
  • Želja za doprinosom akademskoj zajednici i studentima/diplomantima
  • Organizacijske vještine
  • Otvorenost, samoinicijativnost

Uvjeti:

• Završen diplomski studij društvenog usmjerenja
  • Nezaposlena osoba koja nema više od 12 mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala

Opis posla:

• potpora kontinuiranom radu na ostvarivanju strategije Centra
  • administriranje rada Centra (stručna praksa, i sl.)
  • priprema i diseminacija informacija vezano uz misiju Centra (web, promotivni materijali, newsletter, društveni mediji, priopćenja za medije, i sl.)
  • objavljivanje i stvaranje sadržaja na web stranicama i portalu Centra
  • izrada i konceptualiziranje promotivnih materijala vezanih uz aktivnosti i misiju Centra
  • korištenje i analiziranje uspješnosti društvenih medija za bolju vidljivost misije Centra, promociju aktivnosti Centra i mobilizaciju dionika Centra za uključivanje u projekte i aktivnosti
  • uspostavljanje suradnje s ostalim strukturama Fakulteta
  • umrežavanje s institucijama iz područja djelovanja Centra
  • podrška pri savjetovanju studenata u području akademskih i socijalnih vještina, planiranja studija, mobilnosti i razvoja karijere
  • sudjelovanje u organizaciji Dana karijera i drugih karijernih aktivnosti
  • provođenje aktivnosti usmjerenih prema alumnijima
  • komunikacija i sastanci s poslodavcima vezano uz njihovo uključivanje u aktivnosti Centra

Vrsta zaposlenja:

Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Oglas Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pogledajte ovdje.

Pismenu zamolbu (motivacijsko pismo), CV i presliku diplome predati do 28. travnja 2017. godine na adresu:

Fakultet organizacije i informatike
n/r Emini Lajtman (dekanat)
Pavlinska 2
42000 Varaždin