Aktivno i tijekom kolovoza

I kolovoz je aktivan za osobe starije životne dobi s područja Općine Donja Voća i susjednih općina. Igraju se društvene igre, šetnje prirodom neizostavne su još od početka godine, vježbaje na otvorenom vrlo su dobro prihvaćene. Uz to, starije osobe izrađuju kreativne radove, što je ujedno prilika za prepričavanje raznih zgoda iz svakodnevice. Smjeha i razgovora ne nedostaje, što nam je najvažnije. Aktivno provođenje slobodnog vremena starijih osoba i unošenje pozitive cilj je koji smo ostvarili.

Projekt Unapređenje kvalitete života starijih osoba provodi Udruga Mentor, a financira ga MInistarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Pridružite nam se.