Aktivno i tijekom kolovoza

I kolovoz je aktivan za osobe starije životne dobi s područja Općine Donja Voća i susjednih općina. Igraju se društvene igre, šetnje prirodom neizostavne su još od početka godine, vježbaje na otvorenom vrlo su dobro prihvaćene. Uz to, starije osobe izrađuju kreativne radove, što je ujedno prilika za prepričavanje raznih zgoda iz svakodnevice. Smjeha i razgovora ne nedostaje, što nam je najvažnije. Aktivno provođenje slobodnog vremena starijih osoba i unošenje pozitive cilj je koji smo ostvarili.

Projekt Unapređenje kvalitete života starijih osoba provodi Udruga Mentor, a financira ga MInistarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Pridružite nam se.

europska_unija

Ovaj portal izrađen je uz pomoć Europske unije, u okviru Operativnog programa za razvoj ljudskih potencijala, financiranog iz IV. komponente IPA.

Sadržaj portala isključiva je odgovornost Općine Donja Voća i partnera koji sudjeluju na izradi portala, i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije

ESF