11.06.2015

Započele radionice za nezaposlene u Vidovcu

U petak, 29.05.2015. god. u sklopu projekta "Mentor" održan je informativni sastanak za buduće polaznike radionica za nezaposlene osobe sa područja Općine Vidovec.

Na uvodnom sastanku polaznicima je predstavljen sadržaj trotjedne edukacije. Također, polaznici su se upoznali sa ciljevima samoga projekta te njegovim očekivanjima, načinom rada te samim rasporedom odvijanja radionica.

Glavni cilj samoga projekta je omogućiti polaznicima razvijanje njihovih vještina za pronalazak posla, pružiti im pomoć prilikom pisanja profesionalnog životopisa te molbe za posao, pomoć prilikom korištenja računala te im pomoći da nauče kako se treba ponašati na novom poslu.

Uz pomoć trenera polaznici će moći raditi na planiranju vlastite karijere, definiranju profesionalnih ciljeva te usmjeravanju na nove izvore traženja posla. Na radionicama će polaznici imati mogućnost samostalno pretraživati objavljene natječaje za posao, prikupljati informacije o poslovima, o mogućnostima zapošljavanja u Hrvatskoj, ali i inozemstvu te dobiti pomoć kod pisanja životopisa na stranom jeziku.

Cilj radionica je da se polaznike motivira, da im se pruži nada i vjera u bolje te da im se omogući što kvalitetnija promocija poslodavcu, te što uspješnije savladavanje svih prepreka prilikom traženja posla kako bi postali što konkurentniji na tržištu rada.

 

 

galerija
galerija
galerija
galerija
galerija