22.12.2015

Udruga “Mentor” na otvorenju “Best Time studia”

U Lepoglavi, 12.12.2015. godine, sa svojim radom započeo novi foto studio pod nazivom "Best Time studio" u vlasništvu mladog te poduzetnog  fotografa Bojana Migača.

Bojan Migač rođen je 21.08.1990. u Varaždinu, nakon osnovne škole koju završava u Lepoglavi upisuje  Strojarsku i prometnu školu u Varaždinu i steče zvanje “Tehničar cestovnog prometa”. Tijekom školovanja  posebno ga zanima fotografiranje, hobi kojim se sve više odlučio baviti i nakon školovanja što ga je dovelo do današnjeg vlastitog poslovnog pothvata.

U međuvremenu stekao je dodatna znanja i vještine kod Klik foto studia i ST studia.  Nakon stečenog iskustva i procjene situacije na terenu odlučio je pokrenuti vlastiti posao u svojem rodnom mjestu i postati kandidatom za samozapošljavanje.

Na radionicama o samozapošljavanju koje su se provodile u sklopu projekta “Mentor”, u razdoblju od 16.11. do 04.12.2015., upoznao se sa načinom izrade poslovnog plana, analizom tržišta, financijskim elementima investicija te sa aktivnim mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za poticanje samozapošljavanja. Njegov uspjeh ostvaren je otvorenjem fotostudia, a uz podršku trenerica i ostalih polaznika radionica na projektu “Mentor” vjerujemo da će svojom upornošću i voljom uspješno nastaviti sa radom.

Ovaj primjer može poslužiti kao ohrabrenje svima onima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla te već imaju neke ideje. Uz malo truda i istraživanja mogu se pronaći razni oblici poticanja  samozapošljavanja.

Best Time studio nudi brzu uslugu fotografiranja za dokumente prema propisanim standardima, fotografiranje djece i njihovih rođendana, obiteljskih portreta te svečanosti kao što su vjenčanja, krštenja, prve pričesti, svete potvrde te ostale svečanosti, razvijanje fotografija, uslugu skeniranja i fotokopiranja, uvećavanje fotografija, snimanja vjenčanja, izradu fotografija na platnu, nudi mogućnost obnove starih fotografija kao i kaširanje fotografija. Studio se nalazi u Lepoglavi na adresi Hrvatskih pavlina 36 (nasuprot Gradske vijećnice), a otvoren je svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 i subotom od 09.00 do 12.00 sati. 

Udruga Mentor je sa velikim zadovoljstvom posjetila foto studio iz razloga što je vlasnik ujedno i bio polaznik radionica za samozapošljavanje te je svojim aktivnim sudjelovanjem na radionicama uz pomoć zaposlenih trenerica dobio korisne savjete te upute o otvaranju svog foto studia. Kod posjeta foto studia zatekli smo mnogo roditelja s djecom kojima je studio povodom nadolazećih blagdana omogućio slikanje sa Djedom Božićnjakom pri čemu je vladala izrazito vesela i vedra atmosfera, a naročito se vidjelo pozitivno raspoloženje na licu dječice uz simpatičnog fotografa.

"Za sliku  kažu da govori više od riječi, a ja se nadam da će  naše moderne slike pobuditi najdublje uspomene kod svakoga i omogućiti  da te iste slike nikad ne izblijede. Trudit ćemo se biti najbolji i daleko najkvalitetniji od svih". - ističe vlasnik Best Time studia, Bojan Migač. 

Udruga Mentor je poželjela uspješan rad mladom fotografu u njegovom daljnjem radu te građenju uspješne karijere!

 

Udruga „Mentor“

galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija
galerija