01.03.2022

START-UP NACIJA: HRVATSKA TEMATSKA MREŽA ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA I SAMOZAPOŠLJAVANJA

Projekt Start-up nacija: Hrvatska tematska mreža za razvoj poduzetništva i samozapošljavanja (10/2020 – 04/2023), ukupne vrijednosti 2.934.053,36 kuna, sufinanciran je iz Državnog proračuna RH (15%) i Europskog socijalnog fonda (85%), Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u okviru poziva „Tematske mreže zadruštveno-ekonomski razvoj te promicanje socijalnog dijaloga u kontekstu unapređivanja uvjeta rada“.  Nositelj projekta je udruga GTF-Inicijativa za održivi rast a partneri su Ličko-senjska županija, Hrvatska zajednica županija, Sveučilište u Dubrovniku, Deša-Regionalni centar za izgradnju zajednice i razvoj civilnog društva, HUB 385, Start-up udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih, LAG Srijem, Hrvatska udruga poslovnih žena Krug i Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice.

Cilj projekta je poticati stvaranje kvalitetne višesektorske suradnje između organizacija civilnoga društva, javnog sektora i znanstvenih institucija. Razvoj dijaloga kroz uspostavljanje tematske mreže Hrvatska start-up nacija doprinijet će uravnoteženom socioekonomskom razvoju i napretku hrvatskog gospodarstva. 

 Posrednička tijela:

Razina 1 – Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

Razina 2 – Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva

 

U sklopu projekta Start-up nacija u organizaciji Udruge osoba s invaliditeom „Bolje sutra“ grada Koprivnice u ponedjeljak 28. veljače 2022. godine održana je Fokus grupa u Lepoglavi u Gradskoj knjižnici Ivana Belostenca s početkom u 16 sati.

Na fokus grupi su sudjelovali: Udruga Stakleno zvono Varaždin, Udruga Mentor Donja Voća i Društvo osoba s invaliditetom Varaždin.

 

Izvor: GTF-Inicijativa za održivi rast

          Start-up nacija - Početna | Facebook

 

 

 

 

 

galerija
galerija
galerija