30.06.2015

PROMOCIJA PROJEKTA „MENTOR“ U SKLOPU PROSLAVE BLAGDANA SV. IVANA KRSTITELJA

Uz trodnevnu  proslavu  blagdana sv. Ivana Krstitelja u Gornjoj Voći  od 26.06.2015. do 28.06.2015., članovi Udruge Mentor održali su promociju projekta „Mentor“ i najavili nadolazeće druge po redu radionice za nezaposlene osobe. Općina Donja Voća nositelj je projekta, a cilj projekta je omogućiti edukaciju nezaposlenim osobama s područja Općine Donja Voća te na području općina Petrijanec i Vidovec, partnera u projektu.

Članice Udruge „Mentor“ i ujedno bivše polaznice prvih radionica za nezaposlene osobe, uz prisustvo trenerice za edukaciju, na temelju vlastitog iskustva upoznale su mještane Općine Donja Voća s važnošću pohađanja radionica. Posjetitelji štanda Udruge „Mentor“ imali su prilike vidjeti slike s održanih prvih radionica, te na temelju iskustva bivših polaznika doznati koliko je atmosfera tijekom radionica pozitivna i motivirana.

Na taj način, članice Udruge kroz podjelu letaka i poziva pozvale su sve zainteresirane osobe da se uključe u nove radionice koje kreću od 06. srpnja 2015. godine, kako bi svi kroz provedbu radionica postigli i najvažniji cilj projekta – smanjenje nezaposlenosti na području triju Općina – Donje Voće, Vidovca i Petrijanca.

 

UDRUGA „MENTOR“