27.04.2017

POZIV VOLONTERIMA

Udruga MENTOR i Općina Donja Voća u sklopu projekta „DETOX“ objavljuju:

POZIV VOLONTERIMA

za uključivanje u organizaciju i provedbu  DETOX ETNO TOUR – MEĐUNARODNOG FESTIVALA FOLKLORA – ŽIDOROVO 2017. godine. U tjednu od 12. do 14. svibnja 2017. u sklopu projekta „DETOX“ u Općini Donja Voća održat će se cijeli niz događanja u sklopu Međunarodnog festivala folklora.

Da bismo uspješno organizirali i proveli festival u našoj općini, potrebna nam je pomoć volontera te vas stoga pozivamo da nam se pridružite sukladno vlastitim interesima i mogućnostima. Bilo bi nam drago kada biste se javili i priključili se organizacijskom timu te nam pomogli u ostvarenju festivala te pritom uživali u festivalskom programu i druženjima.

Volonteri/ke bi, po uputama organizatora, sudjelovali u izradi i distribuciji promo materijala, brinuli o registraciji sudionika tokom festivala, brinuli o gostima festivala (dočekati grupe koje dolaze, uputiti ih na mjesto za pripremu za nastup, organizirati ih za večeru ili ručak i sl.) i niz aktivnosti koje će biti sastavni dio događanja u sklopu Međunarodnog festivala folklora.

U okviru ove akcije evidentirat će se volonterski sati i upisati u volontersku knjižicu, a za sve one koji još nemaju volonterske knjižice bit će izdate od strane Udruge Mentor.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje i imate slobodno nekoliko sati dnevno tijekom priprema i festivalskih dana, molimo da nam se javite na mail: sanja@udruga-mentor.hr (091/1962449) ili kontakt@udruga-mentor.hr  najkasnije do 05. svibnja 2017. 

Sudjeluj! Bit će to tvoj doprinos festivalu, prilika za druženje i novo iskustvo koje će te obogatiti.