26.05.2015

POZIV svim nezaposlenim osobama i osobama s invaliditetom iz Općina Donje Voće, Vidovca i Petrijanca

POZIV

svim nezaposlenim osobama i osobama s invaliditetom iz Općina Donje Voće, Vidovca i Petrijanca na sudjelovanje u besplatnim edukativnim radionicama u sklopu EU Projekta „Mentor“  

                              

Obavještavaju se nezaposlene osobe i osobe s invaliditetom da će se u sklopu Projekta „Mentor" od 15.lipnja 2015. godine provoditi radionice za nezaposlene osobe putem kojih će im se omogućiti lakše pronalaženje posla na tržištu rada. Polaznici radionica imat će priliku naučiti i primijeniti nova i korisna znanja i vještine iz sljedećih područja:  pisanje životopisa i molbe za posaogdje i kako tražiti posaokako se prezentirati potencijalnom poslodavcu, na koji način prevladati prepreke prilikom traženja posla, kako poboljšati svoje pouzdanje, kako postaviti i postići ciljeve. 

Program edukacije predviđen Projektom MENTOR obuhvaća edukaciju za 168 nezaposlenih osoba sa najmanje srednjom stručnom spremom s područja općina: Donja Voća, Vidovec  i Petrijanec. Edukacije će se provoditi kroz 14 grupa polaznika, po 12 osoba u svakoj grupi, u razdoblju od  22. svibnja 2015. godine do kraja 2015. godine. Predviđeno trajanje radionica za svaku grupu je 15 dana. Sadržaj radionica je prilagođen stjecanju novih znanja i vještina, te postignuću rezultata projekta s ciljem da se osigura socijalna uključenost i brzo zapošljavanje polaznika radionica.

RADIONICE ZA SVE POLAZNIKE SU BESPLATNE, FINANCIRANE SU IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA!

 

   Nezaposlene osobe se na edukaciju mogu prijaviti od 1. lipnja 2015. godine:

- u Općinu Donja Voća  (tel. 766 - 713 ili  e-mail: sanja@udruga-mentor.hr )

- u Općinu Vidovec        (tel.  741-201  ili  e-mail: vlasta@udruga-mentor.hr )

- u Općinu Petrijanec    (tel.  712-272  ili  e-mail: predsjednik@udruga-mentor.hr)

Za drugu grupu polaznika prijave se primaju do 14. lipnja 2015. Za ostale grupe polaznika prijave se primaju do popunjenja slobodnih mjesta!

Radujemo se Vašem dolasku!