15.12.2015

POZIV NA „MENTOR“ RADIONICE

Udruga "MENTOR" poziva sve zainteresirane nezaposlene osobe da se prijave na nove besplatne edukativne radionice kako bi pridonijeli svojem zaposlenju i stekli nove vještine.

Radionice su iskustveno-edukativnog karaktera. Radi se u malim edukativnim grupama (do 10-12 polaznika), a cilj radionica je osnažiti nezaposlene osobe i pripremiti ih za aktivno traženje zaposlenja. Na kreativan način kroz vježbe i primjere iz prakse nastoji se polaznicima prenijeti nove mogućnosti, znanja i vještine koje će im pomoći u budućnosti u potrazi za radnim mjestom. Po završetku radionica Udruge MENTOR održat će se podjela certifikata za sve polaznike programa.

Zajedno s nama do novog posla slogan je naše Udruge kojim želimo  mijenjati situaciju, a Vi? Budite i vi uspješni u traženju posla! Prilika za vas već u siječnju, kada se kreće u održavanja novog kruga besplatnih radionica za sve nezaposlene osobe s područja općina Donja Voća, Vidovca i Petrijanca. 

Sljedeći krug radionica započinje već u siječnju 2016., a održat će se u Donjoj Voći, Vidovcu i Petrijancu. Nezaposlene osobe se na edukaciju prijavljuju od 15. prosinca 2015. godine: 

- u Općinu Donja Voća  (tel. 766 - 712 ili  e-mail: sanja@udruga-mentor.hr)

- u Općinu Vidovec        (tel.  741-201  ili  e-mail: vlasta@udruga-mentor.hr)

- u Općinu Petrijanec    (tel.  712-272  ili  e-mail: predsjednik@udruga-mentor.hr) ili

na e-mail Udruge MENTOR (kontakt@udruga-mentor.hr) kao i svojim osobnim dolaskom u općinu.

Radujemo se Vašem dolasku!