27.05.2016

Poslovni uzlet grada Ivanca, 16.6.2016.

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani koji žele dodatno stručno znanje kojim će pospješiti svoje poslovanje prijavite se na besplatne edukacije u gradu Ivancu 16. lipnja 2016. (Grad Ivanec) u sklopu projekta Poslovni uzlet 2016. Sudjelovanje na Poslovnom uzletu grada Ivanca dobit ćete jedinstvenu priliku poslušati besplatne edukacije, usavršiti svoje prezentacijske vještine i usvojiti nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koja sredstva za ruralni razvoj i gospodarstvo su najaktualnija iz EU fondova. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu "Od ideje do uspješnog biznisa" na kojoj će moći svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Govoriti će se i o načinima efektivnog vođenja, te će polaznici naučiti kako uspješno voditi firmu.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Od kada se organiziraju poslovni uzleti, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 30 gradova diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Prijave se vrše ispunjavam općeg obrasca na sljedećem linku.

Prijavite se na edukacije i poslušajte uspješne priče lokalnih poduzetnika, osvježite svoje znanje i ostvarite nove kontakte!