23.06.2015

ODRŽANA PROMOCIJA PROJEKTA MENTOR U OPĆINI VIDOVEC

Dana, 15.06.2015.god, povodom obilježavanja blagdana svetog Vida, u Općini Vidovec je održana promocija projekta Mentor.

Zaposlene trenerice na projektu su mještane Općine Vidovec, ali i ostale osobe koje su taj dan posjetile Vidovec, upoznale sa samim projektom, njegovim ciljevima, zadaćama te pokušale ljudima objasniti koliko su radionice  bitne za nezaposlene osobe, te što one sa tim radionicama dobivaju. 

Kako je prva grupa radionica uspješno završila na području Općine Donja Voća, Petrijanec te Vidovec, svi koji su posjetili štand Mentora mogli su vidjeti slike sa održanih radionica, te vidjeti koliko je vladala pozitivna i vedra atmosfera prilikom provođenja radionica, te da su polaznici koji su prošli kroz te radionice izuzetno zadovoljni, koliko novim stečenim znanjem toliko i samim druženjem sa ostalim polaznicima i na kraju svega – oni su pozitivni i motivirani za dalje. Upravo ta pozitivnost i motiviranost jest ključni elemenat i prvenstveno osnovni cilj Mentora koji se  želi postići kroz radionice sa nezaposlenim osobama. 

Trenerice su kroz podjelu poziva te letaka pozvale sve zainteresirane osobe da se uključe u radionice kako bi svi zajedno kroz edukaciju te provedbu radionica postigli samo jedan cilj – smanjili nezaposlenost na području triju Općina – Donje Voće, Vidovca i Petrijanca.