15.05.2015

PROMOCIJA PROJEKTA I UDRUGE MENTOR U DONJOJ VOĆI

Na trodnevnom međunarodnom susretu Občine Starše iz Slovenije i Općine Donja Voća od 8.05.2015 do 10.05.2015. održala se promocija projekta "Mentor". Udrugu "Mentor" predstavljala je predsjednica Udruge, Silvija Šincek Humek s trenericama za edukaciju nezaposlenih osoba.

Građanima su podijeljeni pozivi za prisustvovanje budućim radionicama u sklopu projekta "Mentor" koje će se početi održavati od 22.05.2015., te letci na kojima je prikazan cjelokupni opis projekta, njegove aktivnosti te očekivani rezultati.

Prilikom promocije projekta i Udruge "Mentor" primijećena je velika zaiteresiranost za projekat od strane mlađe, ali i starije populacije koji su zainteresirani za buduće radionice na temu "Samozapošljavanje" kako bi što bolje upoznali mogućnost pokretanja svog vlastitog posla, a o čemu će biti riječi tijekom održavanja radionica. Projekt Mentor dobio je pozitivnu reakciju građana pri čemu se vidi da postoji velika zainteresiranost za pokretanjem nečeg novog, te da su građani spremni uložiti u sebe kako bi što uspješnije i bolje bili spremni za ulazak na tržište rada u čemu će im pomoći njihovi Mentori prilikom provođenja najavljenih radionica.

Udruga Mentor