POZIV

pozivaju  se  sve nezaposlene osobe koje su  dugotrajno  nezaposlene, pripadnici romske nacionalne manjine, osobe s invaliditetom, beskućnici, liječeni ovisnici o drogama,  žrtve obiteljskog nasilja,  azilanti, migranti, mlade osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi, mlade osobe nakon izlaska iz alternativne skrbi i korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu, te stručnjaci koji rade s dugotrajno nezaposlenim osobama na području zapošljavanja i socijalnog uključivanja i žive na području općine Donja Voća, Općine Petrijanec, Općine Vidovec,  Općine Vinica, Općine Bednja  i susjednih općina u Varaždinskoj županiji da

do 26.10.2017. godine

kontaktiraju  Udrugu Mentor

(e-mail: kontakt@udruga-mentor.hr, mob. 091 150 4013)

Organizirati  ćemo  za  Vas  u  sklopu  projektnih  aktivnosti  mogućnost

dodatne  edukacije, prekvalifikacije i pomoći s ciljem Vašeg ravnopravnijeg položaja na tržištu rada i veću mogućnost zapošljavanja i socijalnog uključivanja u društveni život šire zajednice.

Jamčimo Vam tajnost Vaših osobnih podataka.

Udruga MENTOR